Weten wie en wat er speelt

Adverteren

Voetbalinlimburg.nl is sinds 2009 het meeste complete voetbalplatform in de provincie Limburg. 24 uur per dag, 7 dagen in de week biedt Voetbalinlimburg.nl het laatste Limburgse voetbalnieuws aan omtrent Fortuna Sittard, MVV Maastricht, Roda JC Kerkrade en VVV-Venlo. Het programma, de uitslagen, wedstrijdverslagen, fotoreportages, interviews, enz. U vindt het allemaal op onze website.

Naast de uitgebreide informatie over de clubs bevat Voetbalinlimburg.nl ook een pakket entertainment in de vorm van verschillende polls. Zo kan er bijvoorbeeld iedere speelronde op een Speler van de maand gestemd worden. Tevens is er aan de liefhebbers van mobiel internet gedacht, door een speciale web-app te programmeren.

Verder is er een goede interactie tussen Voetbalinlimburg.nl en haar bezoekers. Via social media (facebook, youtube, twitter en flick’r) kunnen bezoekers reageren en mee discussiëren op nieuwsartikelen.

Voetbalinlimburg.nl genereert dagelijks meer dan 10.000 paginaviews, bekeken door 7.000 unieke personen.

Bereik Voetbalinlimburg.nl
-  Uniek bereik per maand: > 7.000
-  Aantal paginaviews per maand: >340.000

Bezoekersprofiel
-   Man (80%), Vrouw (20%)
-   Gemiddelde leeftijd: 26 jaar

Kortom, Voetbalinlimburg.nl is een ideaal platform om uw doelgroep te bereiken, te overtuigen en te bewegen.

Voetbalinlimburg.nl heeft een uitgebreid aantal advertentiemogelijkheden. Naast standaardposities als rectangles, skyscrapers en banners, zijn er nog talloze mogelijkheden die aan uw wensen voldoen.

Geïnteresseerd of vragen?
Klik dan hier om contact op te nemen en vraag naar de mogelijkheden.